Wat kan Bloemberg Straling voor u doen?

Bloemberg Straling kan u adviseren over maatregelen die u kunt treffen om het leefklimaat in uw woning te optimaliseren. Dat doen we op basis van een stralingsonderzoek, die wij vooral in de slaapkamer(s) uitvoeren. In deze ruimte brengt u immers de meeste tijd door en tijdens het slapen is ons lichaam gevoeliger voor straling.

Effectief teamwork
Mogelijkheden stralingsonderzoek

Effectief teamwork
Het team van Bloemberg Straling  heeft zowel op medisch als technisch gebied ruime kennis en ervaring. Remco Bloemberg weet alles over de technische aspecten van stralingsonderzoek en kan u zodanig bijstaan bij stralingspreventie. Mark Bloemberg heeft, als visceraal manueel therapeut, deskundigheid op het gebied van het energetische aspect: de gevolgen van straling op de gezondheid. Zo kunnen wij een integrale aanpak bieden om een optimale balans te creëren tussen lichaam en leefomgeving.

Mogelijkheden stralingsonderzoek
Bij een stralingsonderzoek voert het team van Bloemberg Straling diverse metingen uit. Er zijn verschillende mogelijkheden, variërend van een onderzoek naar de luchtkwaliteit in de woning tot een compleet woningonderzoek, waarbij we niet alleen hoog- en laagfrequente elektrische- en magnetische wisselvelden meten, maar ook kijken naar ionenhuishouding, ventilatie en stoorvelden van elektrische apparaten. Bloemberg Straling verricht deze onderzoeken in heel Nederland.

Bij een volledig woningonderzoek voeren wij metingen uit voor de bepaling van:
1.   Laagfrequente elektrische wisselvelden;
2.   Laagfrequente magnetische wisselvelden;
3.   Hoogfrequente elektromagnetische golven;
4.   Elektrostatische velden;
5.   Statische magneetvelden;
6.   Het binnenklimaat.

De resultaten van de metingen bespreken wij ter plaatse met u.

Mocht u nog vragen hebben of u wilt een stralingsonderzoek laten uitvoeren neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 06-532 100 06.

Terug naar boven

 

 
 

© 2009 Bloemberg Straling • Gasgracht 3 7941 KG Meppel • T 06 532 100 06 • E info@bloembergstraling.nl